Mark McNairy Derby Wedge,

Hadden we gisteren een schoentje van Yuketen welke voor hun vrij bijzonder was. Komen we vandaag weer met een schoentje van Mark McNairy die voor hem vrij standaard is. Maar dat maakt hem toch zeker niet minder mooi.

De schoen in kwestie is een strak gelijnde derby zoals gebruikelijk bij Mark McNairy. Ook de zool is geen onverwachte, een witte Vibram Wedge zool. De kleur en het materiaal maken deze schoen gewoon weer zo eentje die eruit springt. Het Camel kleurige su├Ęde is echt schitterend! De schoen wordt hiervan simpelweg bijzonder om te zien. Lekker bezig, die Mark McNairy!

Gevonden bij de GoodHoodStore.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.