Mont Blanc Alfred Hitchcock,

Het is 2012, het is de tijd dat mensen met tablets en wacom pennen een meeting inlopen. Althans, sommige mensen. Ik heb een tablet. Correctie, ik heb twee tablets. Ik heb een smartphone. Ik heb twitter. Maar al mijn notities schrijf ik nog ouderwets in een Moleskine boek. Ik zonder mijn Moleskine is gewoon kansloos. Natuurlijk al die techniek is top, maar ik doe echt wat met de woorden die ik noteer, niet de woorden die ik type. Heel bizar. Bij voorkeur zou ik ook een blog schrijven door foto’s van mijn Moleskine te maken en te posten. Het is dat Google dit nog niet lekker indexeert anders had OurBubble gewoon Pen, Papier en Polaroids geheten.

Anyways, papier is dus bij mij altijd Moleskine en de pen? Mijn fortuin reikt tot een BIC pen. Was dit meer geweest dan had deze serie Mont Blanc pennen, welke als ode aan Alfred Hitchcock zijn gemaakt, wel een serieuze kans gemaakt om mijn schrijfgerei naar keuze te zijn. Kijk eens goed naar de details. Dit zijn kunststukjes!

Info over hoe en waar? Je vindt het hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.