Neighborhood x Zippo,

Er zijn momenten dat ik baal dat ik gestopt ben met roken. Ik kan weinig andere redenen bedenken om een Zippo bij je te hebben, dan dat je een roker bent. Ja of je moet een notoire pyromaan zijn, maar daar lopen er toch niet heel veel van rond.

Komt wellicht goed uit, want deze Neighborhood Zippo collab is zwaar gelimiteerd. De kans dat alle rokers er mee lopen acht ik kleiner dan de kans dat alle pyromanen er een bij zich dragen, maar goed. Het gaat hier om een replica van de Zippo uit 1941, met een Neightborhood logootje en een vintage look. Op de prijs na, weinig bijzonders, maar hij oogt wel verdomd goed.

Op voorraad bij End.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.