New Balance 996 x Stussy x Hectic x UNDFTD,

Dat kan natuurlijk ook nog altijd. Normaal verwacht je met een collab dat er twee partijen wat smaken bij elkaar gooien en er dan een juweeltje van een item uit komt. Maar New Balance heeft het weer eens anders bedacht. Zij doen een collab samen met 3 streetwear labels te gelijk. Het resultaat is deze schitterende 996 schoen.

De labels de mee doen? Stussy, Hectic en Undefeated, dan heb je ook wel wat bij elkaar. Overigens niet geheel vernieuwend, want ergens in 2009 hebben zij samen ook al schoentje uitgebracht. De New Balance MT580 was destijds het slachtoffer. Persoonlijk vind ik deze 996 net even wat frisser.

In vele maten op voorraad bij Oki-Ni.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.