Nike AF1 Deconstructed Premium,

Een van mijn favoriete modellen van Nike is weer eens misbruikt voor een nieuw concept van Nike. De Air Force One Low is al jaren een van de must haves in je schoenenkast. De schoen is vanwege zijn populariteit door Nike al meerde malen misbruikt voor het lanceren van een nieuwe technologie.

Na Hyperfuse en Vac Tech, komt de AF1 nu in een Deconstructed variant. In het kader van less is more, is deze schoen gestript van zijn gebruikelijke voering. De schoen bestaat nog maar uit een enkele laag premium su├Ęde. Het resultaat is prima, hoewel deze schoen in een gevoerde variant van hetzelfde materiaal wellicht nog toffer was geweest.

Op voorraad bij onze vrienden van End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.