Nike Air Epic Vintage,

Vandaag kunnen we meteen maar even omdopen tot de OurBubble Nike Dag. Want geloof mij, over een paar uur verschijnt er nog een itempje van Nike welke je niet wil missen. Maar tot die tijd moet je het even met deze Nike Air Epic doen.

Die klassieke lijn van Nike uit de mid-jaren 80 spreekt mij wel aan hoor. Slanke schoentjes, mooie combinaties van mesh en su├Ęde, perfect kleuren combinaties. De Nike Air Epic was zeker in die tijd Epic. Nike vond de tijd rijp om deze klassieker ook de Vintage look te geven. Dit werkt niet bij alle schoentjes, maar deze Nike Air Epic kan hem prima hebben.

Hoe is je Japans? Meer info bij Mita.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.