Nike Air Max 1 Hazel,

Zo dan, die Nike Air Max 1 had ik afgeschreven toen hij een aantal jaar terug ineens in allerhande hippe kleurtje kwam. Maar na de komst van de Kelp werd ik weer een stuk enthousiaster en na het zien van deze Hazel ben ik helemaal zeker dat ze bij Nike nog wel begrijpen hoe het moet.

De schoen komt in een combinatie van zwart suède met zwart leer. De swoosh is wit en de details in de overwegend bruine zool zijn ook wit. Het geheel is fantastisch en oogt haast als een klassieker. Ik zou niet weten waarom deze schoen geen hype wordt. Oké, misschien had de toe box van mesh moeten zijn, dan was die nog beter. Oordeel zelf maar!

Bestel ze maar vast bij End.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.