Nike Pegasus ’89,

Een van de vetste Nikes in een van de meest klassieke en herkenbare kleuren combinatie. De Nike Pegasus is al jaren een persoonlijke favoriet. De ’92 Pegasus was de eerste Nike welke ik ooit gedragen heb. De ’89 versie heeft wat mij betreft de meest herkenbare look. De lui bij JD Sports hebben een exclusief kleurtje voor de ’89 Pegasus op de kop getikt.

Deze kleuren combinatie kennen de meeste als een OG combo voor de Air Max ’87. Rood wit grijs, een ultieme combinatie die niet voor alle schoenen geschikt is. Deze Pegasus ’89 komt er echter verdomd goed mee weg.

Exclusief bij JD Sports.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.