Nike Vortex Vintage en Vortex Fuse,

Zoals een paar uur geleden aangekondigd een nike itempje welke je toch niet wil missen. Nou ja, wellicht wat overdreven, maar zeg zelf, dit is een bijzonder uitgebreide release van Nike. En in tegenstelling tot eerdere berichten, komt de Vortex toch ook wel eens zonder zijn broeders Vengeance  en Venture.

Maar om nou te zeggen dat de Vortex alleen komt…  Niet 1 collorway, welnee Nike gooit gewoon een heel kleuren pallet op het web. En of dat nog niet genoeg is, maken ze ook nog een paar kleuren in een Fuse uitvoering. Je weet wel, die hyper lichte techniek waarbij niets genaaid is. Anyways, de Vortex in tal van kleuren voor het uitzoeken. Wedden dat je het niet bij slechts 1 paartje kan laten.

Allemaal zijn ze te vinden bij Titolo.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.