Our Legacy Button Down Indigo,

Button Down shirts zijn ieder seizoen gewoon perfect. In de winter gaan ze goed onder alle willekeurige sweater. En in de lente en zomer kunnen ze prima zonder sweater, al dan niet met de mouwen opgerold. Goeie denim of chino eronder en je komt weer bijzonder goed voor de dag.

Naast de standard Oxford Cloth blauwe en witte shirts, mag er ook prima geƫxperimenteerd worden met ander kleuren of wassingen. Zolang de standaard blauwe en witte maar in de kast hangen, kan er weinig mis gaan. Een goed experiment is deze Indigo blauwe button down van Our Legacy. Het Indigo in dit shirt gaat leven, ieder shirt wordt uniek na jaren dragen. En zelfs versleten is dit shirt nog prachtig. In de zomer prima op een khaki chino.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.