Penfield Southbridge Tee,

Die t-shirts met die borstzakjes, we schreven erover en blijven ze tegenkomen. En nee ik zal niet ieder shirt wat ik tegenkom hier op OurBubble gooien, maar deze van Penfield vind ik wel weer het beschrijven waard. Eigenlijk alleen al vanwege het feit dat het een Penfield item is, is het de moeite van het vermelden waard. Wat een heerlijk label is dit toch.

Terug naar het shirt. Op zich is het niet heel bijzonder. Het is een basic blauw shirt in een vrij traditionele fit. Het borstzakje daarentegen is wel bijzonder. Het is er een van rood Chambray met een knoopsluiting. Toch net even wat anders dan een standaard logootje op de borst, nietwaar?

Gevonden bij Oki-Ni.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.