Penfield Vassan Jacket,

Zomerjassen, wat blijven die dingen lastig. Ik zie er zo veel verdomd goeie jassen en iedere keer ontgaat mij het nu van de zomerjas maar. Oh well, dat is een oud verhaal, ben ik reeds eerder over los gegaan hier. Neem niet weg dat ik een goeie zomerjas niet kan waarderen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Penfield Vassan Jacket. Dit is een mooi item. De trekjes van de bekende Camera Jacket zijn weer terug te vinden in deze Vassan Jacket, net zo als bij zijn winterse broertje de Kasson. Anyways, dit is de perfecte zomerjas, voor diegene die wel een zomerjas dragen.

Verkrijgbaar bij Oki-Ni.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.