Prajaa Chukka,

Je surft weleens over het net en dan ineens stuit je op een label waar je nog never van gehoord hebt. Okay, dat gebeurt vaker, maar hoe vaak gebeurt het dat een label je meteen pakt? Dat bedoel ik maar, dat is echt maar enkel af en toe. Prajaa is zo’n label. Nu kan het een enorme romantisering zijn vanwege de afkomst van het label, maar toch. Prajaa betekend in de Oudindische taal (Sanskriet) generatie. Het label komt van een van de leukste steden van West Java, Bandung. Wanneer je er geweest bent, weet je wat ik bedoel. Jakarta is het metropool, Yogyakarta is het domein van de sultan en Bandung is de studentenstad.

Om een lang verhaal kort te maken, ik kwam dit label tegen bij een van mijn favoriete magazines TwoInchCuffs. Waar ze na jaren van top publicaties ook een webshop begonnen zijn. In de shop spotte ik deze grijze Chukka met een bovenwerk van zacht leer en suède in een bijzonder fijne grijs tint. De zool is weer eens wat anders. Het lijkt een beetje op de zool zoals we kennen van Quoddy, maar dan net anders. Het resultaat is verbluffend. Ik ben verkocht!

Prijzen en beschikbaarheid? Check TwoInchCuffs.

 

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.