Ralph Lauren White Oxford Button Down,

Stel je nou eens voor, dat je gisteren die Indige Button Down zag, gekocht hebt en nog geen witte oxford in je kast hebt hangen. Kan gebeuren, niets ernstigs, maar dan adviseer ik even om nu op te letten. We hebben wel vaker over witte Oxford Cloth Button DOwns geschreven en veel al was het dan Gitman wat we lieten zien.

Maar het kan ook anders. Je kan ook voor een iets lagere prijs, een klassieker op de kop tikken. Neem er gewoon een van het prep merk Ralph Lauren. Uiteraard hebben veel mensen al jaren lopen zeiken op dit merk. Maar geloof mij wanneer ik zeg dat dit label aan een keiharde come back bezig is. Lukt dat met dit shirt? Waarom niet, ze hebben hem al jaren in de collectie.

De foto is geleend van Oki-Ni, maar je vindt het shirt ook gewoon bij de Bijenkorf.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.