Seavees 3 Eye Chukka,

De Seavees 3 Eye Chukka, een schoen waar je nooit mis mee kan gaan. Dit is een briljant schoentje. De schoen zit als gegoten, comfortabel als een goeie sneaker. Zelf rock ik een bruin leren versie met een licht grijze natuur rubberen zool. Maar deze nieuwe zomerse uitvoering zou ook spoedig wel eens in de kast erbij kunnen komen.

Deze 3 Eye Chukka is gemaakt van een zandkleurig su├Ęde. De zool waar het geheel op vastgezet is heeft een gum kleur. Ook weleens leuk voor de verandering en matched goed met de zandkleurige bovenkant. De binnenzool is wat deze schoen overigens briljant maakt. Een dikke super zachte rubbere zool, haast een oude Nike Zoom zool. Serieus comfort!

Gevonden bij de Garbstore.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.