Soulland Monrad Sweater,

Vreemd genoeg had ik nog nooit van dit label gehoord, Soulland. Op zich niet gek, ik pretendeer niet alle labels te kennen, maar met een voorliefde voor Scandinavische labels had ik toch op zijn minst dit juweeltje wel eerder mogen zien.

Agh, als je alles al zou kennen dan zou het hele internet natuurlijk ook geen bal meer aan zijn. Dus bij deze. Van Soulland vond ik bij NeedSupply deze mooie crewneck sweater. In een blend van Cashmere, Merino en een beetje synthetisch spul. De kleur is super voor de lente en zomer. Al dan niet met een witte of blauwe button down eronder. Prima item deze Monrad Sweater.

Zoals gezegd, gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.