Tricker’s voor Eight Hundred Ships & Co,

Goede collabs, ik kan er geen genoeg van krijgen. Serieus goede collabs zijn briljant. Helaas worden we recentelijk overspeld met collabs die niets doen dan enkel de prijs van een product opdrijven. Echter deze collab van vandaag is weer een teken dat er licht aan het eind van de tunnel is.

Natuurlijk is de prijs hoog, het is Tricker’s en het is een Japanse collab, maar hallo, wat een collab is dit! Een grijs suède brogue van het zachtste materiaal vastgezet op een heerlijke natuurlijke crêpe wedge zool. Jazeker, bij Tricker’s snappen ze het spelletje van schoenmaken wel. En de bijdrage van Eight Hundred Ships & Co? Tsja geen idee, boeiend!

Uiteraard verkrijgbaar bij Eight Hundred Ships & Co.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.