Vans Vault Spectator LX,

Dit is natuurlijk een heel fijn schoentje, de Vans Vault Spectator LX. Alleen jammer dat de naam helemaal nergens op slaat. Wellicht moeten we Vans nog even vertellen dat de lijn in deze schoen van de Saddle Shoe komt. Wellicht bekt alleen de Vans Vault Saddle Shoe LX minder dan de Vans Vault Spectator LX, hoewel.

Dat het een briljant schoentje is, staat daar overigens helemaal los van. Werkelijk de enige kritiek die ik op de schoen kan hebben is de naam. Het model maar vooral de gebruikte materialen zijn helemaal top. Schoentje staat ook prima onder een denim of een short. Zomaar nog een potentiële winnaar van de “zomerschoen van het jaar”- Award?

Je vindt deze Vans Vault bij End.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.