Weber One Touch Premium,

Wanneer het om de barbecue gaat dan is er simpelweg maar een merk waar ik direct aan moet denken, Weber. Nu ben ik zelf rijkelijk voorzien in de Weber BBQ’s, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die er nog geen hebben en wellicht dit jaar toch hun aankoop eindelijk gaan doen.

Die mensen hebben mazzel. Weber komt namelijk ieder jaar met wat nieuwe kleurtjes voor hun verder weinig veranderende BBQ’s. Hun topper, de One Touch Premium in maatje 57cm, is dit jaar verkrijgbaar in een bijzonder fijne grijze kleur. Ik vind hem helemaal top. Spijtig dat die dingen zo lang mee gaan, anders had ik toch mooi nu een grijze besteld.

Bestellen kan bij Fonq.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.