Wolverine Bromley,

Wolverine 1000 Mile Boots, wat hebben wij die schoenen bejubeld. En nog steeds vind ik het prachtige boots. Jammer alleen dat we de 20+ temperaturen gaan naderen en ik zelf geen fan ben van boots met die warmte. Tijd voor wat anders dus. Gelukkig snappen ze dat bij Wolverine ook.

En dus zijn ze de archieven ingedoken en vonden ze daar een schoentje, de Bromley. Voor het eerst gemaakt in 1940. Nu 72 jaar later is het toch een mooi moment om hier een restyle van de maken en ze opnieuw uit te brengen. Stof en leer afgewisseld op een schoen met mooie Brogue details. Kan zomaar wat zijn voor de Wolverine freaks die hun boots toch echt even niet meer aan trekken deze zomer.

Schijnen bij verschillende shops te komen liggen, op dit moment vind ik enkel deze.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.