Yuketen Camp Moc,

Als de Amerikanen uit de omgeving van Maine iets kunnen, is het wel het maken van schoenen. Sowieso moet ik de Amerikanen credits geven voor de velen briljante schoenen labels welke het land rijk is. Een van de meest bijzondere labels is toch wel Yuketen.

We hebben hier al redelijk wat items over geschreven, maar vandaag vond ik weer een toppertje die het vermelden meer dan waard is. In de categorie zomers schoeisel is dit wel een uniek item. Het is een Camp Moc, waarvan de toe panel uitgevoerd is in oranje canvas. Dit oranje mixt lekker in combinatie met het bruine leer van de rest van de schoen. Draag hem onder een strakke rauwe denim, of een goeie chino.

Verkrijgbaar bij NeedSupply.

 

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.