Yuketen Greg,

Heerlijk label hoor dat Yuketen. Ook fijn dat ze begrijpen dat ze voor niet al te ingewikkelde schoenen, ook geen al te ingewikkelde namen moeten bedenken. Deze vrij eenvoudige Oxford heeft dan ook de naam Greg gekregen. Kijk dat kan je wel onthouden wanneer je op Google je maat zoekt.

De schoen is anders dan je zou verwachten van Yuketen. Veelal maken zij schoentjes met een moccasin constructie. Maar voor de verandering hebben ze ook eens een wat meer standaard modelletje gefabriceerd. En bijzonder geslaagd is het modelletje zeer zeker. De Brogue details zijn top, de toe cap is ook weer eens wat anders. Een juweeltje is het deze Yuketen Greg.

Bij End hebben ze de schoen op voorraad.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.