Acapulco Gold Sweater,

Acapulco Gold zegt wellicht jullie weinig. Maar Supreme kennen jullie uiteraard wel. Nou als ik nou eens zeg dat Acapulco Gold gestart is door een groep gasten die voorheen voor Supreme werkten, dan weet je toch eigenlijk al genoeg. Jazeker, ik voorspel dat dit wel weer een nieuwe hype kan gaan worden.

Momenteel biedt de colelctie van Acapulco Gold vooral van die basics. Sweaters met een mooie opdrukt en alles. Tees, caps, zeg het maar, het standaard werk, maar wel met heerlijk graphics. En onderaan de streep draait het bij dit soort merken toch wel een beetje om de graphics, nietwaar?

Op voorraad bij wie anders dan FreshCotton!

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.