Alden x Leffot Navy Suede Longwings,

De Longwing is een van Aldens meest tot de verbeelding sprekende schoenen. Het is ook typisch zo’n schoen die je ineens pakt. Het moment dat je voor deze schoen valt komt wanneer je ouder wordt en slaat je volkomen onverwachts in het gezicht. Iedere man komt een keer op het punt dat die een paar Longwings van Alden zou willen hebben. Mocht je nu nog hard roepen, welnee lelijke schoen, dan ga je vanzelf eens terug denken aan het geen je hier hebt gelezen en zeg dan niet dat ik je niet gewaarschuwd hebt.

Bij Leffot zijn ze op de hoogte van deze fase in het leven van de man. Zij zorgen daarom ook ieder jaar weer om een exclusief kleurtje van de Longwing op voorraad te hebben. Gewoon voor zij die dit jaar ineens in die fase komen, dat ze ook een Longwing willen hebben. De man die dit jaar daar aan toe komt, mag genieten van deze prachtige navy suède Longwings op de Barrie leest gemaakt. Wat is het toch een prachtige schoen!

Uiteraard exclusief bij Leffot.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.