Baldwin Denim Reed Duck Canvas,

Mocht je nog een broek zoeken bij die tas van vanochtend, dan kan ik deze van harte aanbevelen. Een beetje die zelfde aardse tint. Maar dat niet alleen. Deze unit is van Baldwin, dus het is een belachelijk goeie broek. Made in Amerika, net als die tas.

Gooi er een Gitman Madras shirt op en je Stylo Amricana is bijna compleet. Nu nog een motor pakken, handdoekje in je tas doen en richting strand rijden. Dan komt die rugtas nog echt van pas ook. En de broek? Die is gewoon goed. Duck Cloth Canvas, heel luchtig is die niet. Maar ja, op de motor merk je daar weer weinig van.

Geen motor, geen probleem, heb ik ook niet. Die broek is evengoed wel top. Check hem bij NeedSupply.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.