BMW M135i,

bmw mi

Na een tweet van ondergetekende gisteren, kan ik mij voorstellen dat deze post verkeerd opgevat kan worden. Maar heus, ik heb vooralsnog geen marketing manager van welk automerk aan de lijn gehad, dus deze post is echt zonder enige ass-kiss-erij geschreven. Bij dat Beijerse merk zijn ze wel lekker bezig met goeie filmpjes van hun M-series de youtube kanalen in te pompen. Nu blijf ik zelf nog altijd een groter fan van de wagens voor 1988 en was ik eerder niet al te lyrisch over deze M1. Het filmpje maakt een hoop goed.

Mocht de verantwoordelijke marketing manager bij BMW overigens nog een modelletje over hebben, bij voorkeur een oldtimer, twitter @C4MIEL.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.