Carhartt Duck Polo,

Het verhaal achter het Duck logo van Carhartt vindt je hier. Dat ze die lijn verder aan het uitbreiden zijn kan ik wel waarderen. Een onschuldig eendje op de borst is toch vriendelijker dan bijvoorbeeld een bijtende kroko, om maar wat te noemen.

Dat Carhartt dan ook nog eens besluit om polo’s in leuke kleurtjes met dit logo uit te brengen doet mij wel deugd. Die hele preppy kant waar ze naar op gaan, staat ze wel. Zolang ze maar trouwe workwear spulletjes blijven maken en niet vergeten waar ze vandaan komen, vind ik alles best.

Bij FreshCotton snappen ze die hele prep kant van Carhartt ook.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.