Carhartt Short,

Carhartt is lekker bezig. Wat ooit gewoon workwear was, is zich steeds meer aan het ontpoppen tot een fashion lijn met bijzondere preppy invloeden. Hadden we laatst al die mint groene broek, komt daar vandaag nog een short bij in een roze-wit geruite stof.

De volledige naam van dit item is de Unit Bermuda Poplin Gibson Check Rose-White Garment Washed. Ik zou zeggen, dat is een behoorlijk mond vol voor een roze/witte korte broek. De beste man op de foto had denk ik nog wel een maatje kleiner kunnen hebben, maar verder valt er weinig op aan te merken. Mocht je nog in de running zijn voor een goeie short, dan is deze voor jou.

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.