Denim Supply Camo Cargo,

Het andere label van Ralph doet het ook best lekker hoor. Denim & Supply kan zeker mij nog steeds blij maken met de verschillende items uit hun collectie. Helaas snappen nog steeds niet alle winkels hoe ze sommige items moeten tonen, maar hey anders hadden we ook nergens meer commentaar op te leveren, dus bedankt.

Deze Camo Cargo van Denim & Supply is best tof, maar het model op de foto is bijzonder slecht gestyled. De broek had of een maat kleiner, of juist een maat groter moeten zijn. Maar deze maat is net niet. En dan hebben we het nog niet eens over de omslag en de schoenen eronder, mijn hemel aan welke dope zaten ze bij die shoot? Oh well, wie koopt die broek en stuurt ze even een foto van hoe het wel moet?

Waar is deze Denim & Supply Camo Cargo te koop? Bij JeansOnline.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.