Depth of Speed: My Church,

depth of speed my church

Je hebt van die mensen hun hele leven geven om gewoon dat na te jagen wat ze vet vinden. En die mensen zouden we allemaal als een voorbeeld moeten nemen. Serieus, als je zo dedicated aan iets bent als bijvoorbeeld Allan Anderson dan verdien je het gewoon om even in de spotlights te staan. Natuurlijk ben je deze man weer snel vergeten, zo gaan die dingen. Maar de komende 6 minuten moet je gewoon even kijken naar wat hij doet. Deze man is fan van ouwe Datsuns. Hij verzamelt ze, hij knap ze op en hij vertelt er liefdevol over. Check het filmpje, zet je geluid hard en geniet.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.