Dockers D0,

Zelden komt het voor dat ik het eens ben met de combi die een webshop maakt met een bepaalde outfit. Het is ook niet voor niets dat sites als ClothesMakeMen bestaan, het is een feit dat niet alle shops even sterk zijn in het combineren van items. Uitzonderingen daargelaten uiteraard.

Maar deze combi die ik bij My-Wardrobe gevonden heb is toch wel een fijne hoor. De schoenen van deze ochtend mixen gewoon prima met deze Dockers D0. Een navy cardigan erop en klaar ben. Wil je de Ivy look af maken, doe dan een witte Oxford Cloth Button Down onder die blauwe cardigan.

Zoals gezegd, gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.