Edwin Camo Shorts,

Camo, wat is er eigenlijk met onze wereld aan de hand dat iedereen een camo print vet vindt? Sinds wanneer is het eigenlijk weer verantwoord om met een paar vlekken op je broek of shirt rond te lopen? Ineens mag ook werkelijk echt alles weer een camo print hebben. En ik ben er blij mee!

Camo is gewoon vet! Het ene label heeft echter een mooiere camo print dan het andere, maar dat mag de camo pret niet drukken. Deze short van Edwin vind ik zelf een aardig print hebben. Daarbij komt dat het een cargo short is en cargo’s behoren nog steeds tot een van mijn persoonlijke favorieten.

Gevonden bij Urban Ourfitters.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.