Edwin ED-55 Red Listed Selvage,

Mocht je nog in op zoek zijn naar een relaxed fit denim, met licht tapered broekspijpen, gemaakt van 14oz Red Listed Selvage, dan is je zoektocht hierbij afgelopen. Het Japanse Edwin heeft voor jou de broek naar wens.

De broek komt in een subtiele washing, niet helemaal getrashed zoals je ze ook zo vaak ziet. Er zit nog genoeg blauw aan om hem zelf in te dragen, maar rauw is die zeer zeker niet. Een Raw Denim versie had hem wellicht nog mooier gemaakt, maar agh, in de zomer een rauwe denim indragen is ook niet alles. Dus koop deze maar en rock hem de zomer door. Kan je rond de herfst weer een nieuw denim projectje beginnen.

Op voorraad bij Asos.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.