Filson Tote Bag,

Filson is een van die klassieke labels waar we altijd een zwak voor zullen houden. Zie het als het Amerikaanse equivalent voor Barbour. Wie er ouder is? Excuses, ik heb de geschiedenis boeken er nog niet op nageslagen. Ik zag deze tas en wilde die gewoon direct met jullie delen.

Mocht je nog geen tote bag hebben, dan is dit namelijk de tote bag die je moet kopen. En mocht je wel al voorzien zijn, dan is dit het moment om een extra tote bag aan te schaffen. Gemaakt van het voor Filson kenmerkende Tin Cloth. Deze tas heeft zoveel uitstraling daar wordt je duizelig van. Wat een topstuk!

Deze Tote Bag is op voorraad bij NeedSupply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.