FreshCotton presents: Quality Blanks,

Mad props voor FreshCotton hier! Deze mannen hebben toch een kunstje geflikt, helemaal top! Kijk die gasten zijn natuurlijk al 10 jaar een beetje kleding en meer aan het verkopen via dit wereldwijde web, ze weten dus uiterst goed wat wel en wat niet werkt. En gaten in de markt, die liggen als Emmentaler kazen voor hun uitgestrooid. Het gat in deze kwestie? Betaalbare basics van goede kwaliteit.

FreshCotton doet zeg maar datgene wat Everlane beloofd te doen, alleen dan beter. Het FreshCotton huismerk heet Quality Blanks, de naam zegt het al. En in de eerste drop komen ze met een Mountain Parka en 4 button down shirts. Mooie materialen, goede fits en een redelijke prijs. Ik gok dat ze hier toch wel goud in handen hebben.

Uiteraard exclusief bij FreshCotton, maar dat begreep je al.

Tags from the story
,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.