FreshCotton twee wieler,

Hou op hoor! Die gasten blijven bezig. Na de Quality Blanks release van begin deze week, komen ze bij FreshCotton weer even lekker om de hoek kijken. Met een HQ in het centrum van Amsterdam begrijpen ze als geen ander dat een fiets het snelste vervoersmiddel in de stad is. En daar Fixies hot zijn, versnellingen in de stad overbodig zijn en je niet iedere rit geschikt vindt voor je Bianchi van een paar ruggen, hebben ze bij FreshCotton weer eens wat vets.

Wat te denken van een FreshCotton Fixed? Juist ja, die hebben ze nu dus ook. De unit oogt vrij klassiek, is sjiek afgewerkt met mooie lederen handgrepen en een mooi zadel. Alles zit er op en aan, of eigenlijk, er zit bijna niets op en aan zoals het hoort bij een fixed. De fiets komt in één vrij standaard maat, voor lilliputters te groot en voor iedereen boven de 1,90 te klein. Maar prima geschikt voor de rest van de mensen. Het frame kent een leuke verwijzing naar het tienjarige FreshCotton bestaan, de X. En dan de prijs, damn de junkies in de stad worden er bang van, hier valt haast niet meer tegen op te jatten. Goeie deal van de heren!

Meer plaatjes vindt je bij FreshCotton, waar je de fiets ook vast kan bestellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.