Gant RUGGER Madras Polo,

Soms kom je items tegen en dan weet je niet goed wat je er van moet maken. Is dit nou een hemd met korte mouwen, een polo met veel poespas of een pop over met korte mouwen? Op het moment dat de webshop de naam van het labeltje overneemt en er pullover bij komt staan, dan raak ik uiteraard helemaal de weg kwijt.

Ik gok op een originele button down polo, maar in plaats van kenmerkende piqué stof wordt er hier gebruik gemaakt van een mooie madras. De kleurencombo is top, maar dat kan je ook wel aan Gant RUGGER over laten. Dit shirt zou zo maar eens een persoonlijke favoriet kunnen worden deze zomer. Wel een polo, maar toch anders.

Op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.