Gitman Madras Cotton,

Een nieuwe zomer, tijd voor weer eens een nieuw Madras Cotton shirt. Gitman weet wel wat goed voor je is. Dus die komen met die lichtgewicht stoffen in frisse kleurtjes zodat jij weer netjes de zomer door komt. De fit van Gitman is niet de meest slank gesneden fit die je hebben kan, prima voor de wat warmere temperaturen dus.

Onderstaand shirt is sowieso een goede aanwinst, de kleuren mixen goed met je raw denims, maar ook op een khaki chino gaat die lekker. Wat kan het ook schelen, zelfs die lang getrashde 501, waar je voor deze zomer eindelijk eens de schaar in gezet hebt, kan prima met dit shirt.

Gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.