Grenson James, Snuff Bruin Suède Penny Loafer,

Zo iedereen is weer een beetje bekomen van de schrik. De 25 graden van Koninginnedag is gister lekker afgewisseld met regen- en onweersbuien met tot gevolg dat niemand meer enig idee heeft of we nu richting de zomer gaan, of wij de zomer net verlaten hebben. Ideaal voor die tijd van het jaar, bruin suède loafers.

Dus laten we op volledig het verkeerde moment in het seizoen de mensen aansporen tot het aanschaffen van een dergelijk prachtig stukje schoeisel. Grenson heeft in de huidige collectie deze Penny Loafer, de James. In het snuff bruin suède is het toch wel een bijzonder aardig schoentje. Tijdens de echt warme dagen draag je deze uiteraard zonder sokken. Maar een beetje prep kan deze schoen ook prima met iedere willekeurig kleur sok onder zijn hoog opgerolde chino dragen.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.