Leesvoer: Ivy League,

Soms kom je een boek tegen op het web bij een gerenommeerde winkel en dat weet je eigenlijk al dat je direct op bestellen moet klikken. Ik had dat zojuist weer bij GoodHoodStore. Deze shop is top, die hebben niet vaak troep in huis. En wanneer ze dan een boek binnen krijgen met de titel Ivy League, tsja dan ben ik verkocht.

Voor opgesteld, ik weet helemaal niets over dit boek. Maar ik zag een paar plaatjes op de site van de GoodHoodStore en vond dat genoeg om te weten dat dit boek in je boeken kast moet staan. Wie houdt er nou niet van mooie plaatjes boeken?

Zoals gezegd op voorraad bij de GoodHoodStore.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.