Levi’s 511 Commuter Better Indigo,

Zuid77 schreef eerder over de Commuter Pack van Levi’s. Een lijn van Levi’s voor de fanatieke fietsers. Levi’s heeft het goed begrepen, wanneer een activiteit een behoorlijk hoog hipheidsgehalte krijgt, dan kan je maar beter zorgen dat je speciaal voor die lui een kleding lijn opzet, anders zijn ze weg.

En nu iedereen en hun moeder een fixed fietsie rijdt, dacht Levi’s, dit kan weleens die bandwagon zijn waar we op moeten springen. En zo geschiedde het. Nu was de Commuter lijn sinds de aankondiging niet in veel shops te vinden, maar voor de liefhebbers, er is weer een online shop met voorraad op de lijst er bij gekomen. Bij UrbanIndustry kan je een hele serie broeken uit de Commuter lijn vinden, mijn perseoonlijk favoriet? Deze 511 in Better Indigo. Vooral de 3m op de plek waar je normaal je selvedge verwacht vind ik top gedaan.

Zoals gezegd, op voorraad bij UrbanIndustry.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.