Levi’s Vintage Clothing 505 Selvedge,

Ik ben een vrij traditionele denim drager. Van alle denims in mijn kast is ongeveer 90% toch wel een Levi’s. Je weet hoe dat gaat, je hebt van die mensen die zijn belachelijk merken trouw. Dan proberen ze soms iets anders, maar 9 van de 10 keer hollen ze weer terug naar dat ene vertrouwde label.

En als dat ene vertrouwde label dan met zijn Levi’sVintage Clothing lijn het ene juweeltje na het andere op de markt brengt. Waarom zou je dan eigenlijk nog voor een ander label kiezen? Deze Pre Shrunk 505 Selvedge Raw is gewoon briljant! De fit is prima, de stof is perfect. Ik ben fan.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.