Levi’s Vintage Clothing Tee,

Jazeker Levi’s Vintage Clothing is een van de beste lijnen die in de laatste jaren door Levi’s is neergezet. En ja pocket tee’s zijn deze zomer helemaal top. Een oud vintage jaren 60 streepjes motief maakt een pocket tee helemaal geliefd. Maar hell no dat ik hier bijna 100 dollar voor ga neer tellen.

Sorry, ook ik ken mijn grenzen. Serieus, Levi’s Vintage Clothing is heel vet, maar hoezo bijna 100 dollar voor een t-shirt? Het is niet dat die Dollar-Euro koers nu zo bizar omgekeerd is sinds afgelopen weekend toch? Oh well, het is gewoon weer een kwestie van wat de gek er voor geeft. Vet is het shirt wel, dat sowieso.

Gevonden bij Union Made Goods.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.