Levi’s Vintage Pop Over Shirt,

Ook Levi’s heeft in de geschiedenis pop-over shirts gemaakt. En omdat de Polo Camica een van de beste zomerse items is die een man kan hebben, maar niet iedereen er prep bij wilt lopen en een Polo Camica zou rocken komt Levi’s nu met een re-issue van hun oude workwear variant.

Een heus pop over shirt in een heerlijke in indigo gedompelde katoenen stof. Dit was een klassieker en deze re-release is een instant klassieker. De fit is wat ruimer, anders krijg je zo’n shirt ook nooit aan, laat staan uit op die warme klamme dagen. Die extra ruimte helpt meteen een beetje tegen de warmte, perfect zomers shirt dus.

Op voorraad bij End.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.