Libertine Libertine Shirt,

Briljant, ik kan niet anders zeggen. In 1 woord: Briljant! Libertine Libertine staat sowieso al vrij hoog op de hele koele merken lijst. Maar met dit shirt schieten ze zo nog een paar plaatsen op de lijst omhoog. Voor wat betreft shirt is het los van de stof al een bijzonder fijn item. De fit is helemaal top. Dat is de Libertine Libertin garantie.

Maar dan de print, pffff. Ik had bij de laatste verbouwing thuis een stuk stucloper nodig. En die had ongeveer dezelfde print. De perfectie van een drukfout is nog nooit zo mooi tot zijn recht gekomen. Zonder dollen, de kleuren van de print en de print zelf, ze zijn gewoon erg vet. Ik zie dit wel boven een khaki short deze zomer. Paar witte Toki’s of Halfcabs eronder en klaar ben je.

 

Libertine Libertine is verkrijgbaar bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.