Marc McNairy Boots,

Het meest ultieme moment van het jaar om een paar boots voor de herfst te lanceren, maar hey Mark McNairy kan dat. Nu zoekt de beste man de laatste tijd steeds meer de randjes van het spectrum op, maar dit experiment met de Country Brogue Boot lijkt mij aardig geslaagd.

De vorm van de boot is traditioneel gebleven, de materialen zijn op zichzelf ook heerlijk klassiek, alleen de patchwork achtige wijze waarop alle materialen door de heer McNairy door elkaar gesodemieterd zijn, is wel weer vernieuwend. De combinatie is fantastisch. Donker groen su├Ęde met verschillende soorten bruin leer, wat een geweldige boot!

Gevonden bij Asos.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.