Mark McNairy Apron Tassel Loafer,

De Tassel Loafer is wel een van de must haves op schoenen gebied voor de zomer. Nou laat ik dat nuanceren. Wanneer je voor de prep look gaat is de Tassel Loafer een must have voor de zomer. Wanneer deze schoen dat beschikbaar komt in een van mijn favoriete kleuren combo’s voor een schoen, dan weet je dat je een winnend modelletje te pakken hebt.

Dat deze Apron Tassel Loafer ook nog eens bij Mark McNairy vandaan komt, is haast geen toeval meer. Wie anders zou zulke in your face kleuren combo’s bedenken op een klassieker als de Tassel Loafer? Een bijzonder geslaagd schoentje, lijkt mij!

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.