Mark McNairy Red Brick Double Monk,

Omdat je vanmorgen centen hebt uitgespaard met die Quality Blanks shirts, heb je vanmiddag vast centen over voor een paartje Mark McNairy’s. Want hoezeer het een heel vet initiatief is van onze vrienden, verwacht ik niet dat ze snel ook met de ultieme schoenen op de proppen zullen komen. En daar in iedere schoenenkast wel een paartje Monks thuishoort, hebben we hier een Double Monk van Mark McNairy.

Die gast is een genie, dat hoeven we niet nog eens uit te leggen lijkt mij. Maar deze Red Brick Monk combinatie is een lastige. Van de Double Monk moet je namelijk wel houden en eigenlijk geld het zelfde voor een Red Brick zool, dus ik verwacht dat Mark McNairy hier maar een kleine groep mee aanspreekt. Ondergetekende hoort daar sowieso bij. Double Monk Red Bricks, in 1 woord: Fantastisch!

Deze Mark McNairy Double Monks vindt je op voorraad bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.