Mark McNairy x Tres Bien Shop,

Tres Bien Shop heeft al geruime tijd een eigen collectie Mark McNairy’s. Althans, zo kunnen we het onder tussen wel noemen. Ieder seizoen komen ze weer hard met een collab met Mark McNairy. En ook dit maal is het weer raak. De schoen lijkt op een sample van boot die ik enige tijd terug in mijn handen heb gehad. Van Hollands Glorie label Greve zag ik een toe cap boot op een Vibram zool in een diepe donkerblauwe kleur. Helaas gebruiken zij als sample maat een UK8 en draag ik een UK9.

Serieus, normaal baal ik er niet van, maar deze keer heb ik zelfs wanhopige mailtjes richting Greve gezonden met het verzoek tot maatwerk. Wat helaas ook een no go was. En toen vond ik ineens deze Mark McNairy. De schoen lijkt 2 druppels water op die schoen van Greve, alleen een andere kleur. Was die dezelfde donkerblauw geweest had ik al lang op de buy now knop gedrukt, maar voor nu vond ik hem in ieder geval mooi genoeg de schoen aan jullie te tonen.

Uiteraard alleen verkrijgbaar bij Tres Bien Shop.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.