New Balance 577,

Wat een prachtig label blijft New Balance toch. We hebben online eerder de discussie gehad waar u de echte New Balance schoentjes vandaan komen. En persoonlijk zeg ik nog steeds dat dat Flimby in de UK is. Natuurlijk is het een label uit de States, maar uit die fabriek in de UK komen toch echt keer op de keer de mooiste varianten vandaan rollen.

Ik ben dan ook blij om te zien dat deze 577 een bevestiging is van hetgeen we al eerder geroepen hebben. Kijk maar, boven op die lip staat weer een ouderwets heerlijke Union Jack. De kleuren combinatie van deze klassieker is gewoon heel goed. Lekker fris, maar niet te zomers. Prima schoentje voor deze dagen.

Op voorraad bij Oki-Ni.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.